خريد بک لينک
گيفت کارت
بازي هاي دخترانه
دانلود اهنگ
رزرو آنلاين هتل خارجي
دانلود رمان جديد
رزرو آنلاين هتل خارجي
باسکول پند
دانلود فيلم با لينک مستقيم
برج خنک کننده
ثبت شرکت در عمان
خريد سکه سوکر استار ارزان
بتن سخت
فلنج
پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
تاريخ : 3 شهريور 1395 | 20:09 | نویسنده : حسین | بازدید : 26
پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان

پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان در 78 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان

پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
مقاله اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
پروژه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
تحقیق اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
دانلود پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
اهمیت
 گوشت مرغ 
تغذیه 
انسان
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 67 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 78

بنام خدا

فصل اول: مقدمه

1-1) اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان

در حال حاضر با افزایش سریع جمعیت و احتیاج روزافزونی که به مواد غذایی بالاخص موادپروتئینی احساس می شود تأمین  نیازهای غذایی انسانها در درجه اول اهمیت درجوامع بشری قرار گرفته است. گزارشها نشان می دهند که در هر ساعت 8700 نفر به جمعیت جهان افزوده می شود که این مسئله با توجه به بهبود وضعیتت بهداشتی جوامع و ارائه روشهای نوین پیشگیری از بیماریها که منجر به کاهش مرگ ومیز و بالارفتن حد متوسط عمر گردیده می تواند روند روبه رشد سریعتر را دنبال نموده و در نهایت نیاز به مواد غذایی را بیش از پیش افزایش دهد.(12)

 در سال های اخیر گوشت طیور بعنوان یک منبع پروتئین حیوانی بطور سریعی در تغذیه انسان مورداستفاده قرار گرفته و در بعضی از کشورها که از نظر شرایط طبیعی و مرتع با کمبود مواجه هستند گوشت طیور به سرعت جانشی گوشت دامهای دیگر شده است.( 3)

 براساس تعریف سازمان بهداشت جهانی[1] فرد سالم شخصی است که از حد اعلای توانایی فکری، و نیروی کافی بهرهمنمد بوده و از تمام مظاهر زندگی لذت برد و کمترین درد و رنج را اساس نماید( پایان نامه قرمز رنگ).

دلایل فرایند برای گوشت طیور به قرار زیر است:

 1-1-1) ارزش غذایی گوشت مرغ: هدف اصلی استفاده از گوشت در جیره های غذایی تأمین پروتئین موردنیاز بدن است همانگونه که جدول 1-1نشان میدهد درصد پروتئین گوشت مرغ از انواع گوشتهای دیگر بالاتر است(2).

 

جدول شماره 1-1  مقایسه ترکیب شیمیایی صدگرم گوشت حیوانات مختلف(2)

نوع گوشت

 میزان کالری

درصد پروتئین

درصد چربی

گوشت گاو

239

7/18

2/18

گوشت گوساله

207

8/18

14

گوشت گوسفند

317

7/15

7/27

گوشت بره

167

18

10

گوشت غاز و اردک

340

2/16

30

گوشت بوقلمون

268

1/20

2/20

گوشت ماهی سفید

104

19

5/2

گوشت مرغ

200

2/20

6/12

 

2-1-1) راندمان لاشه: افت پس از کشتار در گاو و گوسفند در حدود 50 دردصد است در حالیکه این رقم در طیور گوشتی بسته به وزن زنده و در

گوشت آماه برای طبخ نیز افت استخوان طیور به مراتب کمتر از  گوشت حیوانات مزرعه ای دیگر می باد. بدین ترتیب از یک کیلو وزن زنده مرغ میزان بیشتری گوشت و در نتیجه پروتئین بیشتری در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.(2)

8-12-3) مصرف خوراک

 مقدار مصرف خوراک هر واحد آزمایشی نیز همزمان با توزین جوجه ها پس از کسر مقدار خوراک باقیمانده در  پایان دوره مربوطه از مقدار خوراک توزین شه در ابتدای دور ه بدست می آید دراین محاسبه میانگین خوراک مصرفی از همان روش روزمرغ طبق محاسبات زیر استفاده گردید تا مصرف دان جوجه های تلف شده در طی آزمایش لحاظ شده ودقت آزمایش کاهش نیابد.

 الف) اگر تلفات نداشته باشیم

تعداد روزهای همان دوره × تعداد جوجه های زنده هرپن در آخر دور ه متوسطه = روزمرغ

روزمرغ مقدار خوراک مصرفی هرپن در همان دوره = میانگین مصرف روزانه هر قطعه در دوره مربوطه

تعداد روز های همان دوره× میانگین مصرف روزانه هرقطعه در دوره مربوطه = میانکین مصرف دان هرقطعه هرپن در دوره مربوطه

ب‌)      اگر تلفات داشته باشیم

تعدادروزهاییکه تلفات زنده بوده اند+ تعدادروزهای همان دوره× تعداد جوجه های زنده هرپن در آخر دوره مربوطه = روز مرغ

روزمرغ مقدار مصرف دان هرپن در دوره مربوطه = میانگین افزایش خوراک روزانه

 

هر قطعه در

دوره مربوطه

تعداد روزهای همان دوره × میانگین مصرف دان روزانه هر قطعه در دوره مربوطه = میانگین مصرف دان هر قطعه در هرپن در دوره مربوطه

براین اساس میانگین مقدار خوراک مصرفی هر جوجه در هر دوره تعیین می گردد.

 9-12-3) ضریب تبدیل غذایی

ضریب تبدیل غذایی یکی از مهمترین پارامترها در محاسبه عملکرد گروههای آزمایشی با جیره های مختلف و یا رژیم های خاص پرورشی است زیرا در تغذیه طیور گوشتی این ضریب نشان دهنده این مسئله است که برای تولید یک واحد افزایش وزن چه مقدار خوراک به مصرف رسیده است. مقدار عددی این ضریب از تقسیم میزان مصرف خوراک در یک دوره زمانی بر افزایش وزن در همان دوره محاسبه می شود .


 

دانلود پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان







ادامه ي مطلب

امتیاز : 3


طبقه بندی: ،
پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان ,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *